Loading...

Rondgezangs CodexCoëfficient

Rondgezang vzw helpt Vlaamse studenten en oud-studenten met het verbeteren van hun liederkennis! Deze tool berekent de CodexCoëfficiënt op individueel, op verenigings- en zelfs op regionaal niveau!

Login

Wachtwoord vergeten?

Registreer een nieuw account

Wat is de CodexCoëfficiënt?

De CodexCoëfficiënt is een cijfer dat uitdrukt hoe goed jij een bepaalde codex kent. Voor ieder lied in de codex vragen we je in te vullen hoe goed je het kent: niet / voldoende om het mee te zingen / goed genoeg om het helemaal alleen te kunnen aanheffen (met de codex in de hand). Aan de hand van die gegevens berekent onze tool een cijfer op honderd: je CodexCoëfficiënt.

Waar kan je die CodexCoëfficiënt zoal voor gebruiken?

Allereerst krijg je een blik op je eigen kennis. Daarnaast kunnen we - als jouw vereniging, club, kring, korps,... in onze database zit - een gezamenlijke CodexCoëfficiënt berekenen én een lijst met een cijfer per liedje. Op die manier krijg je een duidelijk beeld van welke liedjes er al wel of net nog niet gekend zijn in jouw groep. Maar er is meer: niet alleen kan je je eigen groeipad in kaart brengen, je kan ook je schachten aan de hand van onze tool helpen om hun liederkennis gericht op te bouwen en uit te breiden.